Tching

Tching

Tching is een Belgisch merk dat een gamma artisanale dranken aanbiedt. Tching staat voor pure ingrediënten en een ambachtelijke bereidingswijze met een originele twist. Lekkernijen waar je van geniet en die je graag deelt tijdens een gezellig samenzijn met vrienden of familie. 


Hoe het allemaal begon

Oprichter is Rik Vandenhove uit Zingem, een caféuitbater die oorspronkelijk een nieuw concept wilde oprichten om de lockdown te overbruggen. Rik lanceerde zijn sangria naar een geheim recept, dat hij met vers fruit en de nodige gadgets aan huis ging leveren. Tijdens de twee lockdown duurde het niet lang of Rik zat alweer te broeden op een plan. Hij ging aan de slag met verschillende ingrediënten en ontwikkelde zo een eigen Winterwijn. Wegens succes gaan we op hetzelfde elan verder. De bedoeling is om het drankassortiment nog verder uit te breiden en dit op de markt te brengen.


Aan het merk Tching hangt ook een sociaal en duurzaam kaartje vast. Zo worden de producten gemaakt in samenwerking met het Brugse sociaal maatwerkbedrijf Sobo@werk vzw door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast de productie staan ze ook in voor het afvullen, etiketteren, verpakken en verzenden van alle producten

By Bassie